KUBO Coding Starter Set

KUBO oferă tot ce aveți nevoie pentru a preda codificarea studenților cu vârsta cuprinsă între 4 și 10 ani și este complet fără ecran. Oferă lecții STEAM într-un mod creativ și jucăuș. Cartonașele cu comenzi de programare unice fac codarea la fel de ușoară ca și rezolvarea unui puzzle.

3.800,00 (Lei)
Nicio taxă
Cantitate

Payment
visa mastercard

KUBO Coding este punctul de start ideal pentru introducerea codării și gândirii computaționale studenților de la patru ani. Învățați funcțiile, subrutinele și buclele în pași simpli, logici. KUBO vine cu planuri cuprinzătoare de lecții și ghiduri ale profesorilor pentru a le facilita profesorilor să livreze provocări inter-curriculare într-un mod practic și jucăuș.

Un set unic de codare KUBO include:

* 1x corp KUBO și 1 cap KUBO
* 1x cablu de încărcare USB
* 46 cartonașe cu comenzi de programare: 14 Mergi inainte x1, 6 Ia-o la stanga, 6 Ia-o la dreapta, 4 albastre și 4 roșii Înregistrează și redă funcția, 2 Cartonașe de repetare și Cartonașe parametru numerotate de la 1 la 10
* 1x Hartă de activități livrată în 4 piese mari de puzzle care se unesc cu ușurință
* Materiale gratuite pentru curriculum online, inclusiv planuri de lecții frumos ilustrate, fișe de lucru și ghiduri complete pentru profesori.

1030
10 Produse
Nou

Produse asemănătoare

Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.