Roboțel cu inteligență emoțională EILIK

Eilik este mai mult decât un simplu robot; este un companion inteligent și emoțional care transformă interacțiunile cu tehnologia în experiențe de neuitat. Cu o exterior plin de expresivitate și o gamă largă de emoții, Eilik adaugă o notă pasională și unică în universul tău.

3.500,00 (Lei)
Nicio taxă
Cantitate
Ultimele produse în stoc

Payment
visa mastercard

Bun venit în lumea distractivă și unică a lui Eilik – Micul Robotel de Companie cu Personalitate și Caracter!

Acest mic robot prietenos este proiectat pentru a-ți ușura viața, fiind prezent oricând ai nevoie de el. Fie că ești adult sau copil, vei găsi în Eilik un tovarăș de nădejde, mereu gata să te distreze și să îți aducă bucurie.

Cu ajutorul expresiilor faciale bogate și a tehnologiei avansate de detecție a interacțiunilor tactile, Eilik comunică emoții într-un mod natural și captivant. Simte vibrațiile, devine amețit dacă îl lovești în cap și exprimă îngrijorare dacă îl ridici în aer – o experiență interactivă de neegalat.

Eilik nu este doar un robot ci și un dansator talentat! Cu doar o simplă comandă muzicală, îți va demonstra abilitățile sale de dans și te va cuceri cu mișcările sale amuzante. De asemenea, este un asistent de nădejde la birou, conectându-se ușor la calculator și cronometrându-ți timpul de lucru.

Dublează distracția cu încă un Eilik! Acești roboți prietenoși se recunosc și se împrietenesc în lumea lor proprie. Dans, joacă și chiar lupte prietenoase fac parte din aventurile lor distractive.

Eilik este prevăzut cu mâini magnetice pentru a atașa accesorii detaliate, transformându-se astfel într-un ospătar, somelier sau muzician. Fiecare piesă în miniatură adaugă o notă de autenticitate și creativitate la jocul tău.

**Specificații Tehnice:**

- Dimensiuni: 108 x 105 x 133 mm (4.3” x 4.1” x 5.2”)
- Greutate: 230g (8oz)
- Material: Policarbonat super durabil
- Putere: 5V 1A
- Servo: EM3 x 4
- Boxe: 3W
- Ecran: 1.54” 128 x 64 OLED
- Timp de încărcare a acumulatorului: 1 oră

**Updatări și Îmbunătățiri Constante:**

Eilik se transformă și evoluează odată cu fiecare actualizare. Prin intermediul Eilik’s Update Tool, beneficiezi de mai multe expresii și conținut mai bogat. Cu fiecare update, Eilik devine mai deștept pentru a-ți oferi o experiență unică și captivantă.

**Caracteristici Generale:**

- Tip: Fără telecomandă
- Vârsta: 3 ani și peste
- Material: Plastic durabil
- Abilități dezvoltate: Abilități cognitive și imaginație

Alege Eilik și descoperă o lume plină de emoție, distracție și interacțiune captivantă!

1 Obiect
Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.