Filtrare după

Categorii

Categorii

Disponibilitate

Disponibilitate

Marca

Marca

Pret

Pret

  • 160,00 (Lei) - 3.500,00 (Lei)

Roboți

Subcategorii

Sunt 10 produse.

Se afișează 1-10 din 10 produs(e)

Filtre active

1.480,00 (Lei)

KUBO oferă tot ce aveți nevoie pentru a preda codificarea studenților cu vârsta cuprinsă între 4 și 10 ani și este complet fără ecran. Oferă lecții STEAM într-un mod creativ. TagTiles®-urile unice fac codarea la fel de ușoară ca și rezolvarea unui puzzle. Continuăm cu setul KUBO Coding+ TagTile®.

540,00 (Lei)

Smarthub este o componentă a setului WeDo 2.0. și este o unitate de control inteligentă la care sunt conectate actuatoare - un motor și senzori, iar smarthub-ul în sine, la rândul său, este conectat la un laptop/computer/tabletă pentru a primi comenzi de control. Într-un cuvânt, un smarthub este „inima” oricărui robot.

3.800,00 (Lei)

KUBO oferă tot ce aveți nevoie pentru a preda codificarea studenților cu vârsta cuprinsă între 4 și 10 ani și este complet fără ecran. Oferă lecții STEAM într-un mod creativ și jucăuș. Cartonașele cu comenzi de programare unice fac codarea la fel de ușoară ca și rezolvarea unui puzzle.

11.500,00 (Lei)

Setul de bază LEGO 45678 Education SPIKE Prime este o soluție educațională special concepută pentru activitățile de învățare STEAM din clasele 5-7 din școala primară. Setul SPIKE Prime Core este combinația perfectă de elemente LEGO colorate, electronice ușor de utilizat și un limbaj de programare intuitiv alimentat de Scratch. 

3.500,00 (Lei)

Eilik este mai mult decât un simplu robot; este un companion inteligent și emoțional care transformă interacțiunile cu tehnologia în experiențe de neuitat. Cu o exterior plin de expresivitate și o gamă largă de emoții, Eilik adaugă o notă pasională și unică în universul tău.

1.200,00 (Lei)

Seturile robotică DUPLO sunt colecții inovatoare de jucării concepute pentru copiii mici. Aceste seturi conțin piese mari și colorate, adaptate pentru mâinile mici ale copiilor. Cu aceste piese, copiii pot construi o varietate de obiecte și structuri, precum animale, vehicule sau clădiri.